Monday, April 16

kini berwajah baru


Assalamualaikum w.b.t

selama beberapa hari nih SKL dah privatekan blog skl untuk ubahsuai blog..
bosan kot asyik guna template, header dan background yang sama
nak jugak bertukar-tukar ganti background dan headernya

Alhamdulillah, setelah beberapa hari ini
akhirnya siap jugak pengubahsuaian blog yang kononnya makan beberapa hari
tapi disebabkan sibuk dengan menda len 
masa nak edit-edit pun terbantut

skl tak adalah sepandai mana nak edit-edit apa segala benda nih
tap credit thanks to NAL sebab sudi meng-edit-kan header skl
yang kini boleh nampaklah jugak header yag ada attractivenya sikit
kalau skl yang buat sah-sah hancuss

dan untuk background credit to royalty magic
masa nak cari background nih macam-macam yang skl jumpa
ada yang background vintage, stripes yang serupa di blog yang berbeza 
tapi dicreditkan sebagai own made
fenin betul..nak amek pun takut

dan lastly untuk tutorial yang super duper awesome skl banyak amek dari cik lyssa kita,

#jemari menaip: kalau blog nih rasa berat, lembap atau loading lambat..tolong bagitau ya..:)


33 comments:

syafiqakarim said...

kite kan...setahun sekali tuka.tu pun kalauuuuu tuka
rajin nye dia.hahaa

ctk said...

ct pon tgh modified blog...jd golap golita...header tu pon bru tukar...nampk burok ckit sbb buat sndri...hahaha

kamu mmg selalu bertukar header ...mmg rjin gitu...lawo beb...untung ler ade org buatkan...jeles2...hehehe :D

NAL said...

good job SKL, pink gitu..heee
no hal la pasal header tu, just edit sikit je pun..hope you gonna like it ^^

Unknown said...

oke.cantek.;))

Unknown said...

unknown=sarahms

elyna mirsada said...

nice header dear..

Nyue said...

Cantik...tp cartoon tu reaksi cm lonely jee..huhuhu

Azee Hana said...

saya pon jarang tukar...haha..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

cumil (^___^)

IDAZS said...

patutla sebelum ni nak follow asyik private je :)

rupanya sedang mencantikkan rumah. hihihihihi..mmg cantik headernya, suka !

Teenager Housemaid said...

nice la wajah baru ini..heheh..
tetiba rasa nak modified blog juga muehehe

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

hoho , awak lawaaa sangat blog awak ! awsome !

#petamakalijejaksini, follow ?_?

si kiut lavender said...

iqa:

kiter nih xder keja sebab tu terajin buat..kikikiki

si kiut lavender said...

ctk:

hahha...skl memang xtaw malu nak minx tlong org buatkan header.,,,,kehkehkeh

si kiut lavender said...

nal:

yup..i really love it..

big thanks to you

si kiut lavender said...

sareah ms:

pehal tetiba unknown lak nih...:)

si kiut lavender said...

elyna:

tq2..:)

si kiut lavender said...

nue:

mungkin tuan rumah dya asa lonely kowt..
uhuhhuu

si kiut lavender said...

azee:

hahah..samalah..

kekdanag tu mlas nak tukaq..tapi terdorong nak tukaq sebab gk byk sgt blog org yg slalu tukaq n cantek2

si kiut lavender said...

eeiys:

hehheh...tq..:)

si kiut lavender said...

idazs:

hahaha..
thanksla sebab sudi follow blog iter nih...hikhikhik

si kiut lavender said...

teenager:

ha..tukar2..untung dpat tgk gambar beserta kepala pasni..:)

si kiut lavender said...

bun-bun:

thanks sudi sggh..:D

Boni JLL3 said...

wah..tahniah kerana berwajah baru..hehehe

lisa said...

patutlah cantik. hehe tadi agak konfius sikit ni blog sape eh. hehe lisa cuma tukar kadang2. Dulu hmmm selalu :D

EyqaLuvender said...

nak pink pink pepel gak die...hehe...
comel je blog SKL,sebelom ni pon da comel tp skrg lg comel...^_^

hyz said...

perlu tukar utk bg semangat berblog.. hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

singgah lagi sambil tunggu incik hubby balik... nak tanya incik gugelpun xsampai hati.. hik3 (^___^)

si kiut lavender said...

boni:

hehe..makaseh..:D

si kiut lavender said...

lisa:

haha..cian dya..terkonfius lak ye..:)

si kiut lavender said...

eyqa:

ecececey..yelah tuh...

lama xnampak dya seyh

si kiut lavender said...

hyz:

yup...btul tuh

si kiut lavender said...

eeiys:

hahahha...ajin btul dya..
xpa2..try search tgk pa dya nak jawab..:)