Wednesday, April 11

WW: stop thinking


Assalamualaikum w.b.t


27 comments:

Teenager Housemaid said...

nice quote..:)

ghost writer said...

sepatutnya macam tuh lar. baru leh atur hidup nih semula.

Ayie Abas said...

boleh ker stop thinking?

eva said...

betul2! stuju..

elyna mirsada said...

nice quote..terkedu seketika.he2.i follow u back

si kiut lavender said...

teenager:

=D

si kiut lavender said...

ghost:

harap2 hidup kita nih pun macam tu jgak..:)

si kiut lavender said...

ayie:

boleh..asalakan kita pulun nak stop..:)

si kiut lavender said...

eva:

heheeh...:D

si kiut lavender said...

elyna:

terkedu xpa..jgn terbatuk..:)


thanks ya..:)

sis92 said...

ish jgnlah smpai stop thinking
positif2 :D

NAL said...

setuju..pling penting, always think positive..it can helps you..

suha said...

loves the quote! tapi kita masih lagi buat benda tu even tau kesalahan sebenarnya :)

lisa said...

Im always in this situation. padahal tak buat apa2 salah pun. :(
diri sendiri yang kena stop fikir apa yang orang lain fikir pasal kita :-)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

sangat setuju (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

singgah lagi...hohohoh (^___^)

BlueiceButterfly said...

~kata2 yg sangat bermakna :)

Sarah Mohd Saleh said...

betul2...kalau dok pk pe org kate smai ke tua pon xkan maju;)

Boni JLL3 said...

quote yang sangat best..

si kiut lavender said...

sis92:

hehehe..

benda positif terkecuali
yg tetiap hari kita kena pk

si kiut lavender said...

NAL:

ha'ah..
jgn biarkan dirimu diselubungi dgn perkara negatif...aiseh..0_0

si kiut lavender said...

suha:

skl pun.:)

mungkin susah kowt nak buang pemikiran sebegitu

si kiut lavender said...

lisa:

sama2 kena berubah

sampai bila kita hidup fikir apa yg xkena dgn diri kita..

jadi diri sendiri lebih bagus..:)

si kiut lavender said...

eiyss:

hehe...

ajin dya singgah n komen yerk..:D

si kiut lavender said...

blueice:

heheh...jadikan panduan utk diri sendiri

si kiut lavender said...

boni:

=D

ctk said...

brani kerana benar....hehehe
biarkan mereka berfikir sampai xlarat nk pikir...hahaha :D