Sunday, September 4

rindu!

setelah seminggu berlalu akhirnya dah boleh mengadap lappy....
ish ish ish....rindu siot owt dengan incik blog, pakcik google, my bf mukabuku,n cousinku twitter..


sebenarnya tataw nak post entry apa dah nih...
ada cita byk sgt tapi xterluah...
atau dengan kata lainnya malas nak menaip..
hekhekhek..
apapun sya rindy dengan ruby, syue, ungu, kak wan, dan byk lagi..
ok2.,..skg ni adlah masa utk terjah ke blog diorang..mesti byk entry terbaik dan terkebaboom sempena raya nih kan..?

from bottom of my heart : selamat hari raya Skl ucapkan kepada minta maaf zahir dan batin kiranya Skl pernah terlanjur bicara dengan kalian hingga melukakan hati...juga tak lupa diiringi dengan ucapan selamat merdeka..:)

4 comments:

budakijaupendek said...

selamat hari raya sikiutlavender =)

Ungu Violet said...

sama lah kita...sebok beraya punye pasal...naik bersawang dah blog...huhu

Vna Sandhu said...

hi there..singgah kembali dr segmen AA Perancis

selamat hari raya :-)

SyuE said...

selamat hari raya!! ;)