Saturday, July 14

Metallica vs Sudirman


Assalamualaikum w.b.t

sejak semalam jantung berdegup kencang bagaikan Metallica buat konsert di lubuk jantung
tapi degupan jantung itu kini kembali normal bagaikan Sudirman mendendangkan lagu salam terakhir lagaknya


Alhamdulillah, walaupun tak dapat kursus yang diingini namun tetap bersyukur kerana berjaya menempatkan diri di ipta. tapi agak tersentak sedikit sebab ada teman - teman lain yang gagal namun syukurlah masih lagi dapat mengemukakan permohonan rayuan ke ipta. moga mereka selepas ini dapat membuat pilihan yang lebih bijak dan seterusnya melayakkan diri ke ipta. bila sama - sama dapat ke menara gading itu lebih manis kan

destinasi seterusnya telah ditentukan. kehidupan baru bakal bermula. persaingannya juga berubah. persekitaran juga turut berubah. perjuangan akan menjadi lebih mencabar

teruskan berjuang hingga ke akhirnya

err..apakah ini?  macam nak pi berperang lagaknya

dan

sabah..sila tunggu kehadiranku dengan penuh sabar.. ^__^





64 comments:

syafiqakarim said...

sabah?
piupiuuuu..nak ole ole.
kakaka


ah.belajar rerajin

si kiut lavender said...

kalau kau minx ole-ole..kau kenalah sponsor perjalanan aku ke situ..boleh..?hHOHO

okr2..InsyaAllah..:)

Boni JLL3 said...

wah!!! TAHNIAH tau!!!! jadi, lepas ni belahar sungguh2.. jangan sia2kan peluang yang da dapat ni.. sebab tak semua orang dapat merasa peluang sebgini walaupun mereka betul2 nak belajar... buat yang terbaik untuk kehidupan awak ye

KY said...

Alhamdulillah...tahniah, jangan sia2kan peluang ek

profmie said...

TAHNIAH...sy jg yg xdpt lg...KECEWA SGT...=(

Narumi Isozaki said...

congratz! Alhamdulillah~ =)

si kiut lavender said...

@Boni JLL3

wah..thanks Boni...
yup..sya akan buat yg terbaik utk fight dlam hidup sya yg baru nih

si kiut lavender said...

@ KY

ye.,.thanks..insyaAllah

si kiut lavender said...

@profmie

xpa..boleh buat rayuan kan..:)

si kiut lavender said...

@Narumi Isozaki

yup..thanks...Alhamdulillah..:)

Arina Shamsul said...

good luck dear :)

profmie said...

sy memg bt ryuan tp dh xnk m'hrp..
sdihlah pOinte dh tggi pun still xdpt..
awk dpt u mne,jrusn ape??

si kiut lavender said...

@Arina Shamsul

thanks mama..:)

si kiut lavender said...

@profmie

mungkin tersalah isi kot..
ums course psikologi..:)

profmie said...

wow...mcm sush je cos..sy still apply cos yg sy blajo dip dlu..iaitu kej.elektrOnik..

si kiut lavender said...

owh...lepasan dip rupanya..sya lpsan stpm..xtawlah sma da susah atauu x...hrap2 blehlah bwak..huhuhu..

xpalah2..isi ja...err...cos len dah xleh minx ke..?

CintaKhadijah said...

tahniah.. ^^,

Harith Iskandar said...

tahniah2 sbb dpt masuk U.. :)
study rajin2 yerrrk :)

churippu farah said...

THNIAH!!kita berjiran..=)

Hanamiko Sakura said...

tahniah! :) nanti saya belanja gula2 seposen 2.. hahah

penjajah minda said...

jauhnya..

NAL said...

Tahniah SKL..
Kita usaha disana ya..

Lady Rina said...

sabah?area mana?...akak pon asal sabah gak...congrats anyway...:)

sha_azmi said...

wahh sabah?..apepun thniah!
done follow^^

Adylia Qarissa said...

tahniah...alhamdulillah..semoga semuanya berjalan lancar.. dapat kos apa nie?

si kiut lavender said...

@CintaKhadijah

thanks..:)

si kiut lavender said...

@Harith Iskandar

ya2..InsyaAllah..:)

si kiut lavender said...

@churippu farah

nanti nak ke sarawak kita gtaw farah yerk..:)

si kiut lavender said...

@Hanamiko Sakura

saya tunggu gula2 tuh..hahaha

si kiut lavender said...

@penjajah minda

jauh tu mencabar tau..?hihi

si kiut lavender said...

@NAL

ya2..InsyaAllah

si kiut lavender said...

@Lady Rina

ums..:)

si kiut lavender said...

@sha_azmi

ya2..tq..:)

si kiut lavender said...

@Adylia Qarissa

amin....:)

Encik H said...

sabah?? wahhhh...buleh bha kalau kau...

si kiut lavender said...

@ Encik H

yalah..nak g UUm n USM yg mcam kau katakan tuh xboleh...depa xterima kami.....:(

SaddLone said...

hye there!

congrats nyway, :)
moga "dia" akn menyusul seperti kamu jg! ameen :)

si kiut lavender said...

@SaddLone

thanks..:)

huh?dia..?sapa sapa sapa..0_o

9n0L4 said...

tahniah dear. slmt belajar. ;)

profmie said...

ohw..ape2x pun thniahlah..
bukn xleh minx..tp sy kn alirn sains..so,sy hnye minx yg b'kaitn engineering electronic or electric je..
doakn sy dpt utk ryuan ni...t'ingin sgt nk smbg degree di ipta..

profmie said...

ohw..ape2x pun thniahlah..
bukn xleh minx..tp sy kn alirn sains..so,sy hnye minx yg b'kaitn engineering electronic or electric je..
doakn sy dpt utk ryuan ni...t'ingin sgt nk smbg degree di ipta..

ஜ miss klanika ஜ said...

woooo sabah . jauh kot ! bawak blek mutiara bebanyak nnt ye

::cik asha:: said...

jauhnya dapat kat sabah..jadi orang sabah la lepas ni..
dapat course ape dik? selamat sambung blajar..tahniah...:)

Edy Fee said...

takpe la.janji dpt.bukan semua org dpt ape yang kita nak.ehhe

Edy Fee said...

takpe la.janji dpt.bukan semua org dpt ape yang kita nak.ehhe

drzira said...

sabah? wahh !! best2!! kim salam gunung kinabalu.. nk sgt pegi haha

Ninaaa said...

tahniah syg tahniah!

ririn aieza said...

tahniah...=) dapat ipta mane??? =)

Fiksyida said...

Congrate beb...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tahniah (^___^) bajaq leklok na...

Asyiqin Haulisah said...

sabah bah. boleh bah. tahniah uolls. :)

adan said...

Alhamdulillah.. tahniah beb.. belajar rajin2..

si kiut lavender said...

@ 9n0L4

thanks sis..:)

si kiut lavender said...

@profmie

ohh..insyaAllah..awak akan dapat..mungkin rezeki awak ada time pas wat rayuan tu kan

si kiut lavender said...

@ஜ miss klanika ஜ


hahah..kalau beli bebayk nanti miss nak beli ker..hehehe

si kiut lavender said...

@ ::cik asha::

hahah..bolehla g jelajah sabah pas nie...hihihi

si kiut lavender said...

@ Edy Fee

ye2..betul tuh..:)

si kiut lavender said...

@drzira

hahha..sya pun xsabaq nak g tawan gunung tuh..:D

si kiut lavender said...

@Ninaaa

tengs dear..:)

si kiut lavender said...

@ririn aieza

tengs...ums kk

si kiut lavender said...

@Fiksyida

tengs la beb..:D

si kiut lavender said...

@✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽

tengs...ok sis..akan pulun blajaq pasni..:)

si kiut lavender said...

@Asyiqin Haulisah

heheh...dah bah bah dia ea..

si kiut lavender said...

@adan

tengs..:)