Saturday, March 17

Shiro is the best


Assalamualaikum w.b.t

wah! dah lamanya tak hupdate..
nek berhabuk,bersarang, sarang-hae dah blog nih
bukan nak kata sibuk tapi bila penyakit kemalasan mai susah nak carik penawar
sebab kalau bukak lappy pun langsung tak usha page nih
asyik tersangkut kat page nih...




page nihlah yang membuatkan SKL terpaksa menganaktirikan blog kesayangan
cita korea yang baru-baru berduyun-duyun dok tunggu play...hee

asalnya nak update semalam tapi tersangkut plak dengan final raja lawak
pukul 9 dah gegeh terlebih standby awal-awal kat depan tv
by the way, persembahan diorang semalam tidaklah mengecewakan
semuanya hebat-hebat..
dah tak taw sapa pemenangnya

ada empat kumpulan yang berjaya masuk final

 
kumpulan shiro..dapat tempat pertama deyh...
diorang nih favourite SKL sejak dari minggu pertama lagi..
show diorang semalam untuk task dangdut muzikal tiba-tiba teringat dekat juara raja lawak 4
iaitu kumpulan kecik
lagu dangdut yang diorang bawak pun banyak nak sama dengan kumpulan kecik dulu
mungkin kebetulan ja kowt...kikiki
 
yang kedua kumpulan adik beradik iaitu kumpulan Zero.masa nak umum juara semalam SKL tak kisah mana yang nak dinobat juara..sama ada zero atau shiro sebab dua-duanya memang gempak

 
third,cuit
hehe....yang nih tataw nak komen apa...tapi, yang pakai speck mata tuh wat lawak memang terbaik..
walaupun muka tuh nampak macam bukan muka pelawak


 
dan yang keempat kumpulan 2yol...
kurang menjadi perhatian..kikiki

tahniah diucapkan kepada kumpulan Shiro yang dapat rm100,000...leh berkongsi dua
pasni teruskan melawak...:)


 


 
 

27 comments:

NAL said...

huhu..sorry saya tak tgk raja lawak..loly tahu sebab dia, kalau nak taw just tanya loly.. ^^

budakijaupendek said...

hehe
tak dapat nak tengok rajalawak dh sbab xde kt astro prima.

syafiqakarim said...

haha alasan je xupdate.
nak kena babab ni.haha
semua rancangan pun kite xtgkkkk
:p

EnciK AxixOu said...

raja lawak yg neh mmg sy x pernah tgk..best k rajalawak 6..kne cri kt u tube la neh

dyabunga said...

meh sini nk cubit sikit bg kemalasan tu hilang...hehe..

raja lawak musim ni dya tak tengok pun.uhuhu

kura said...

woo. kura tak ikut pun perkembangan raja lawak ni. sobs.. duduk hostel.

aReLaN said...

tengok yang final tapi sket pon tak gelak.adoiyai.hahahah

EyqaLuvender said...

tak tgk pon MLM...hehehe
sape yg menang ek?
huhu...ketinggalan zmn btol~

si kiut lavender said...

NAl:

hehehe....kamu sibuk selalu..tu yg xsempat nak layan..ya dop...?

si kiut lavender said...

budakhijau:

astro sja ar tuh..

nak kikis duit org sja...ikiki

si kiut lavender said...

iqa!

haish..jgnla men babab2....kikiki

xtgk kita nak mai habaq...:D

si kiut lavender said...

encik:

thun nih tatawla nak kata meletup ke idak...tapi blehla..huhuhuhu

si kiut lavender said...

dya:

eh2..men cubit2 leh ilang malas ea..hahah

mokala cenggitu nak swuh cubit ari2..mals sgguh sampy nek gedabak dah badan

si kiut lavender said...

kura:

hahah....cian...xpa2..search u tube..da kowt..:P

si kiut lavender said...

arelan:

erk...adakah hatimu kering..:0

si kiut lavender said...

eyqa:

MLM?...makdudnya maharaja lawak mega ea...law yg tuh Osbon yg menang..heee

dyabunga said...

dya pun tak ikut perkembangan sbb tak ada astro.hehe

syira rahim said...

maharaja lawak kah? rumah takde astro ah wuuu u_u hehe tapi tahu shiro menang hehe

HARITH ISKANDAR said...

tak tgk sbb xde astro.. :)

si kiut lavender said...

dya:

hehehe....xpalahkan
nak camna..dah xda..:P

si kiut lavender said...

syiha:

aishh....raja lawaklah...kikiki

si kiut lavender said...

harith:

gilah langgan..kikiki

Miss Purple Ungu said...

patut la SKL lama x update huhu...

ctk said...

ct duk kt umah sewa...xdak tv...xdpt nk follow...huhuhu

si kiut lavender said...

miss perple:

hahahah..nak wat camna kan....ketagih crita korea..:)

si kiut lavender said...

ctk:

bosannya hidup tanpa tv...huhuhu

Johnsonlalj said...

ctk: bosannya hidup tanpa tv...huhuhu