Wednesday, January 4

Nice to see, nice to hold, once broken, consider halal


Assalamualaikum w.b.t

sorilah..tajuk tak da kena mengena
gitaw siap-siap nih


tapi tapi tapi
ada sambungannya..
nice to see,nice to hold,once broken,consider halal..
hati bukan untuk dihancurkan tapi dihargai
*terbaca kat mana alam ntah..lupa,..-_-

ehhhemm..
fikir fikir dan fikir..
oh,tidak...

saat-saat itu menjelma kembali
kering memikirkan sesuatu untuk dijamahkan dalam blog nih

terfikir untuk menceritakan hal itu tapi  tak ada feel plus mood
dan 
nak menceritakan hal ini pula terasa panjang *padahal tetap juga malas alasannya..0_0

hish..sekarang nih dah boleh nak mengadap lama-lama blog kesayangan n chentaku ini
sebab lappy kesayangan telah diancam virus..wohho

ni pun curi-curi pinjam lappy abang...eheks..:P
*ok,dia sedang menjeling..ehhem..

tak palah..nanti bila dah lappy SKL dah sembuh 
blog kamu awak dan dia
akan saya terjah sampai lebam...




penipuan terbesar..?erk..haha


gambar-gambar tersebut tiada motif..harap maklum..:P

selamat berblogging ya semua..:)


18 comments:

::WafaIrdina:: said...

huhu..nak kena format lar 2 lptop..xpun bli je laptop baru..heee

iszieylyanziy said...

virus?format je,,hehe

fadh leyanie said...

ye ke takde motif..macam ada motif je gambar2 tu..:P

Miss Purple Ungu said...

jgn cinta pun tkena virus jg dah la huhu...

LadyBird said...

suka kata2 di kasut tu..

bermakna sgt2.. :)..

EyA edamanhatiku said...

meaningful ne suma ne hehe..cm kna jak d hati

bila blog bercerita said...

tak kesah lah gambar2 tu ade motip ke tak, tp sy tetap suke dgn wording pd stiap gambar....

lappy rosak buleyh diperbaiki...
hati rosak...???mungkit sukar untuk diubati.... :)

si kiut lavender said...

wafa:

beli baru...?
need money..wohho...:D

si kiut lavender said...

iszie:minx tlong kedai formatkan..kita ni xpandy..:P

si kiut lavender said...

fadh:ada motif..?

apakah..?
huhu..hanya utk tatapan sajala...:)

si kiut lavender said...

miss purple:

cinta dan virus...HAHA..
sekali sekala...
xsalah kan...hee..:D

si kiut lavender said...

lady:
me too dear...:)

si kiut lavender said...

eya:

terkena ya..:)
Hahaha...xpa2...
semuanya mempunyai makna yg baek

si kiut lavender said...

bbc:

hati rosak baikilah dengan zikir terhadapNya..

hati akan rosak bila kita mula terkandas dan tetap boleh dibaiki bila kita tahu cara utk memulihkannya..:)

budakijaupendek said...

Sy pun kne virus.
on9 gune phone je. Sob3..

si kiut lavender said...

budak:
g anta kdai xsiap2 agy
mjur abg bermurah hati izinkan skl pinjam laptop dya...:)

Ruby Mahabbah Fillah said...

nk pinjm lapy Ruby pon blh...huhuhu..

suka kata2 indah tue...

bermakna..:)

ctk said...

heheheheh....the biggest lie ever!!!me too