Tuesday, August 2

top ten artis cantik bertudung


Assalamualaikum w.b.t
have a good day all of you..

arinie nak tunjuk pic di atas bantuan pak cik google
mengikut perkiraan saia top ten artis yg cantik bertudung nih

1. Ayu Raudhah


masa penampilan dia kat Nur Kasih memang dia cantik gila..
perfect!lebih2 lagi bila disertai dengan purdah

2. Fazura


manis sangat bila dia bertudung nih....
alangakh beznya dunia kalau dia kekalkan sahaja pemakaian tudung tu
bukan hanya setakat di set lakonan saja

3. Nora Danish


Nora Danish siyesly dya nampak matang + cun bila bertudung

4. Lisa Surihani


Lisa ni dahla semula jadinya cantik
bila bertudung nampak cantik,lembut
dan memenuhi kriteria gadis melayu terakhir..^^,

5. Rozita Che Wan


samalah dengan Ayu Raudhah tu...
Rozita nampak lebih menawan jika bertudung..
xadalah nampak palstik sgt
ops..posa3..haish

6.  Nurul Syuhada Nurul Ain


disebabkan  dia baru berkahwin xpalah tempek pic dya ngan husband dya sat...
tengok dya bertudung nig..mak aii...punyalah segak.
segak tahap gaban tuh..
eh...gaban tu segakkah..?

7. Tiz Zaqyah


siyes dya nampak cantik bila bertudung..:)

8 . Erra Fazira


nampak elegan bila dya bertudung.,..
khabarnya dya ada pasang niat nak bertudung bila dah menjadi duta tudung
moga2 nat dia tu tercapai

9. siti NurHaliza


siti kalau pakai tudung tutup abes memang nampak ayu habes....tatawla apa fasal smpy skunk nih dia masih pakai tudung sekerat2 tuh

10. Fouziah Ghous


alahai...si cantik nampak menawan sgt bila bertudnug...cantik beribu kali cantik..

ehem2...sebenarnya kalau sesiapa pun pakai tudung semuanya nampak cantik dan sempurna..
tapi,,sekarang nih timbul isu wanita bertudung hanya untuk berfesyen bukan dijadikan ia sebagai tuntutyan dalam agama..
tapi apa salahnya, wanita muslimah pun leh berfesyen jugax apa...
jgnlah nak berfesyen tu dgn cara yg keterlaluan
tutup rambut tapi nampak pangkal leher..
salah tuh..
then terbaru pakai tudung dengan bersanggul tinggi..
itu haram..
apa2 pun..
nawaitu bertudung nih kena betul...
"kerana Allah Taala"
bukannya sebab sesaja nak tunjuk atau nak tarik perhatian org lain dengan melhat penampilan kita bertudung..

moga di bulan ramadhan ini kita dapat perbaiki segala kelemahan kita.:))

5 comments:

wan_murni1991 said...

huhu..betoi3 tu dik..
kaka sokong..tapi serious, dieorg nie cantek dan bjuta kali cntek dan ayu bila btudumg...
sangat2 cantekk..huhu
sempurna ja tgkk kan...

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam...

best nyer post yunk..

klu pkai tdung ttp semua mg cntik...

Ruby tgk owg yg jg auratnya...

mmg Allah pelihara maruah n keayuaannya...

InsyaAllah...

Himmymaru said...

Auww, santek nya mereka! ^_^
Haish, Siti tuh bila nak penuhnya tutupnya? :)

si kiut lavender said...

hahaha...agak2 dya nak tggu Himmymaru tlg dya design tudung kat dya kowt..:)

Jason Manning said...

hahaha...agak2 dya nak tggu Himmymaru tlg dya design tudung kat dya kowt..:)