Friday, May 25

Aku Ada, kau ada?


Assalamualaikum w.b.t

"Aku tahu dimana nak cari cinta mu
Disni tak mungkin mengalah 
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan" ♥♥


rasa puas hati sangat bila dapat hiburkan hati layan filem cinta komedi nih
walaupun mula-mula tadi rasa macam nak terbahagi ja badan
keliru nak tengok Men In Black 3 atau nak layan Aku ada, kau ada?
disebabkanYana dan shaheizy sam yang berlakon
dan juga filem nih buat dekat korea
maka cerita melayu ini diutamakan dulu...>_<
cerita omputih tuh lain harilah layan
sekali sekala kita sokong sama cerita melayu pun bagus 
ye dak..? :P



oke, skl tak berapa pandai nak review filem itu ini.
jadi kalau yang masih belum tengok tuh boleh pegi dekat blog PEN MERAH
dekat situ dia ada ceritakan lebih lanjut lagi pasal cerita nih
jadi, selamat berhibur ya..^_^


nampak secocok sangat diorang nih di Pulau Nami 






31 comments:

aku HaniAsyira said...

alaaa... nak tgk jugakkk...

Boni JLL3 said...

ramai cakap citer ni best.. nak kena terjah gak ni

c'axoera ヅ said...

dorang ber2 ni mcm couple kannn

elyna mirsada said...

nk tgk gk...^_^

zubect said...

rmai yg ckp, citer nie best, tp lo sy nak tgk pown mybe sbb sy just attracted with the fact yg citer nie pilih lokasi kat korea...hehehe, x minat sgt ngan pelakon2 citer nie :)

Hanamiko Sakura said...

teringin nak tengok :)

9n0L4 said...

nak tengok jugakkkkk. huhu.

teha said...

mcm comel jee yana n sam.. hihihi :)

si kiut lavender said...

aku hani:

ehek...anda dialu2kan utk tgk..t klau xbest sila jgn marah ya..:D

si kiut lavender said...

boni:

hrap xmengecewakan..:)

si kiut lavender said...

caxora:

klau couple mungkin piere sedih skit kot..:D

si kiut lavender said...

elyna:

hihi..beli dvd nuh

si kiut lavender said...

zubect:

tak dinafikan lokasi penggambaran adlah slah 1 faktor penarik org nak tgk cita nih..eh,,xminat ka..uhukk...

si kiut lavender said...

hanamika:

tringin nak tgk tempat korea ea..:)

si kiut lavender said...

9n0l4:

ye2...ajak cik abg g tgk sma keyh..:)

si kiut lavender said...

teha:

bukan macam dah..memang cumei pun..:)

ctk said...

wah koreaaa...untung ler dorg...hehehe...

Zakaria's daughter said...

tapiiii pompan tuhh dah tawennn kan kannn

penmerah said...

awww ade link blog kite.. macih dik.. huhu

eLL said...

pair si sam dengan yana ni comel je. terinat bini2ku gangster. suka suara yana yang lembut... aih, bilah nak dapat suara lembut camtu...

LadyBird said...

comellah heroin pelakon aku ade kau ade tu.. ritu dh tgk blkg tabir.. nmpk mcm menarik..

kay_are said...

best ke cite ni? macam dah tak minat sangat layan cite melayu.. banyak kali kecewa T__T

FARHAN said...

nti ada masa boleh la nk tgk citer ni.. mcm mnarik.. ^^

Adylia Qarissa said...

comey lak dorang posing pakai suit hitam tu :D

hyz said...

yana comel... eh besh ke citer ni? byk review yang kurang baik utk filem ni?

Leeya Hezlin said...

Suka lagu ni..
Sekarang ni hari2 dengar..
Movie ni belum tengok lagi..
Best ke?

O CIKTEDDY said...

cik pon suke tngok depa berdue..sweet jek :D

Teenager Housemaid said...

semalam saya tgk the avengers..:)
aku ada, kau ada ni maybe next time kot tengok..hehehehe

9n0L4 said...

cik abg takdeeeeeee. huhu. sedih.

FEDO said...

Jarang tengok filem terbaru sekarang.. Huhu

ஜ miss klanika ஜ said...

teringin ke pulau nami !