Wednesday, May 16

Selamat Hari Guru ♥♥


Assalamualaikum w.b.t


setelah beberapa bulan meninggalkan sekolah
hari yang amat istimewa buat guru-guru tingkatan enam di SMK Tunku Putra 
turut mengukir 1001 kenangan manis buat bekas - bekas pelajar tingkatan enam 2010/2011


bila jejak sekolah balik hari nih rasa rindu tuh membuak-buak dalam diri
bertemu dengan cikgu-cikgu tercinta
adakan jamuan di bilik kuliah terasa macam diri masih berada di alam sekolah
dan yang paling indah bila dapat berjumpa dengan kawan-kawan yang makin sihat belaka







terima kasih buat segalanya cikgu
segala kesusahan, kepayahan, kemanisan, kemasaman dan kepahitan yang telah kami ciptakan 
semoga mampu menebusnya dengan penuh kemanisan di masa depan..>_<



42 comments:

NAL said...

wah, pantasnya..tak sempat kita nak update..hehe..best jumpa semua tadi, rindu sangat.

si kiut lavender said...

haha..baru jalah..

nal tu ja yg cepat komen...hikhik..^^

yup..terlalu merindui semua tuh

Boni JLL3 said...

wah...bestlah entri ni..

kura said...

rindu pula zaman sekolah kan. wah!

kura said...

rindu pula zaman sekolah kan. wah!

Wafa Irdina said...

wahhhhh
tetber rindu kat sek
smbtn ari guru kat sek la plg meriah an
ne way selamat ari guru to all teachers in malaysia
guru insan terpilih, penyambung legasi dakwah Rasulullah SAW... ^__^

khairul said...

terima kaseh cikgu

Harith Iskandar said...

tingat kat cikgu Fauziah...

FARHAN said...

bestnya.. rindu jgk kt cikgu2 lama..

slamat hri guru.. ^^

Elysa Sofia said...

rindu sekolah dan cikgu2 :(

syafiqakarim said...

selamat hari guru.
rindu saat dulu2

teha said...

seronok jee kan :)

aReLaN said...

satu sekolah ngan NAL ke??hohoh...best kan kalau zaman skolah bila sambutan hari guru.

nasir hamzah said...

satu jer yg nh nak, kek tu mintak sikit..hehe.. selamat hari guru..

si kiut lavender said...

boni:

best sebab da cikgu cina tu ka..?ahaks..:D

si kiut lavender said...

kura:

zaman sekolah adlaah zaman yg terbaik..

memang akan merindui setiap saat kenangan waktu skolah./.:)

si kiut lavender said...

wafa:

ye2...sambutan hari guru kat skolah yg paling best..
cuma hari tuh skl xberkesempatan nak sambut ngan bebudak sklai..

erk..malulah..=_=

si kiut lavender said...

khairul:

hihi...terima kasih tuh cikgu kamu terima..:)

si kiut lavender said...

harith:

cikgu fauziah?

kat sekolah skl pun ada jgak nama cikgu fauziah tuh..

si kiut lavender said...

farhan:

hehhe....klau dah rapat dgn cikgu tuh kdang2 bleh bersembang dgn diorang mcam kengkawan..

tapi hormat tuh perlu ada

si kiut lavender said...

lysa:

utk org yg dah tggalkan skolah mesti akan slalu merindui skolah dan ckgu..huhu

si kiut lavender said...

iqa:

selamat hari guru jgak..

yeap..terlalu merindui

si kiut lavender said...

teha:

eh..itu sudah semestinya..:)

si kiut lavender said...

arelan:

hehehe..

sambutan hari guru kat skolah memang best..

masa tulah kita nak tgk gelagat cikgu sertai mcam2 game yg ada

si kiut lavender said...

NH;

alamak..dah habislah NH..
xpa..nanti skl postkan yg baru..hikhik^^

Nazayiena said...

Selamat hari guru.

Miss Purple Ungu said...

bestnya kek tu
btw selamat hari guru SKL ;)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

ascil.punye.lah said...

bestnya dapat jumpa cikgu2 ngan kengakwan balik ^^

Azee Hana said...

dah lama tggalkan zaman sekolah n sambut hari guru...huhu

9n0L4 said...

indahnye zaman sekolah kan. paling best! ;)

O CIKTEDDY said...

uhuk! samesame ank muridku...
*feeling cikgu sat.ekeke*

aRa ❤ aFiq™ said...

teringat zaman skolah dulu.. terasa diri da tua lak skunk -.-"

kiera'sakura said...

kenangan masa sekolah dulu yg paling mahal kan...

EruzuLiyana said...

zaman sekolah memang satu kenangan terindah buat semua individu. #fakta

Jo-Blogger said...

dah lepas dah hari guru..hehe..sy singgah dan follow..

Teenager Housemaid said...

:)

Zakaria's daughter said...

haha.
wa ingatkan kan kan wa dah last dah sambut hari guru last yearrr.
tapiii taksangka pulakkk dapt sambut hari guur lagi bila g f6 T______T
ceit.

Zakaria's daughter said...

haha.
wa ingatkan kan kan wa dah last dah sambut hari guru last yearrr.
tapiii taksangka pulakkk dapt sambut hari guur lagi bila g f6 T______T
ceit.

aimie amalina said...

huwaaaaaa
rindnyee nak smbut ari guruuuuu

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

datang terjah memalam ni (^___^)

nasir hamzah said...

satu jer, nh nak sikit kek tuh.. hehe