Wednesday, July 6

in ♥ with matluthfi90

assalamalaikum..
n have a good day all of yiu...
today i would like to talk about my secret admirer 
that is matluthfi90
ah sudah...
dok speaking apa plak..
xndak omputih eh nak baca blog ang hee...
huh!

ninininini...

ha..ni dia matluthfi..
terbaek...
sapa dah kenai angkat idung,,,
sapa yg x kenai
meh cex nak abaq..
dia nih adalah vlogger yg sgt terkenal 
sekarang nih dia sedang menuntut di oversea
iaitu di Curtin Universiti,Perth Australia..
dia berasal dari kedah tang Sungai Petani nuh..
samalh ngan en ANwar hadi nuh....
sama2 owg kedah wat vlogger n sgt terkenal di youtube..
heeee......
terasa bangga lak bila sebut sal kedah nih..


APA YG SPECIAL??
everybody knows..
video xmerapu merata alam..
menyentuh perihal isu semasa
juga didekatkan dengan nilai2 agama..
and setiap videonya pastilah diselitkan dengan moral2 n pengajarannya...

video firstnya yg wat aq jatuh cinta lagi lagi aq jatuh cinta adalah start dri video
                                       "nama pun sampah"
let see first

                                          video

amacam?dah tgk..?
video nihlah yg first sekali aq tgk n wat aq fall in love with him
then,,,aq pown search nama dia kat tenat
nak tgk video len 
n terjumpa satu video ni
aq akan terus masukkan ke dalam aq punya presentation bulan lima yg lepas...
abeh ketawa audium tgk vbideo dya nih...
video u adalah "MERCUN BOLA BUKAN BOLA"
dya da cakap lam byk loghat
so, kenalah dgn tajuk kertas kerja n presentation aq..
variasi bahasa


                                     video
semenjak dari tu 
aq mula menjejaki beliau dgn mengenali semua video2 dya..
pergh,,semua meletup beb
xda yg mengecewakan langsung
pas1,1 aq download dier punya video..
best owt...
tgk yg nih lak..

                                                                              TYPICAL FILM

                                                  video

oh ya..
sebelum saia nak sharekan sal dya nih kat korunk
saia adalah g tgk2
sal diri dia..
sambil2 dok wat blog walking \
adalah satu blog nih..
bukan men agy dok condem2kan matluthfi nih..
katanya dia lebih suka dengan Remi Gaillard..
yg berbahasa france,..
yelah owg tu taw bahasa france
so,mana nak layan video2 keluaran local nih..
geram gak banyak entry dia..
suka aty ja nak jatuhkan udax tempatan kita,,
law macam ni lah gayanya..
sampai bilalah org kita nak maju
law kita sendiri pun dok asyik bangga dengan produk/artis/dsb di luar ja...
gpun..video matluuthfi pown ok what

da pengajarannya
ada moral valuenya..

video2nya,saia xmo arh upload semua..
anda ajin2 gi clik here
then tgklah koleksi terbaeekkknya tuhh.
heee..
daaa...semua..
enjoy ya dgn entry kali nih..
sori kepada sesiapa yg ase tersinggung jiwa,,
ngeh2~


3 comments:

RinsyaRyc said...

hoho... sya pun suka ngan diani....

http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/dia-dan-khinzirnya_16.html

si kiut lavender said...

saya review semua video dya...dya memang terbaek..!

9n0L4 said...

mak oiii, 1st entry ehhh. boleh thn pjg nye. hee.