Friday, January 11

Hello To Myself


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah..
dah masuk minggu kedua untuk tahun baru nih.
tapi baru sekarang nih SKL sempat nak update pasal tahun baru nih
dan pasal entry sebelum ni SKl nak cerita bermacam cerita tu rasanya nantila 
kita story mory untuk next entry, boleh cerita sama pasal psikologi cinta tuh..
*ehem,,banyak pulak yang nak tau pasal psikologi cinta kan..kehkehkeh..
tak sempat nak cerita lebih-lebih
sebab sekarang nih tengah final membuatkan feel nak cerita macam down sikit

Pasal tahun baru nih..
SKl tak sempat nak rasa sebab duk bergelut dengan final.
dah lepas 3 paper..alhamdulillah
dan tengah menunggu nuh ada lagi 4 lagi..*mohon doa untuk SKL ya..(^^,)

kalau kat langkawi dulu mesti sempat nak pi tengok bunga apilah.
buat azam barulah..aiseymeh..
ha, bercakap pasal azam nih, 
mesti masing-masing dah ada azam baru kan..
tapi, jup..
azam SKL tahun lepas rasanya dah tercapai kot,KOT
rasanyalah kot,
tak pasti sebab SKL sendiri pun dah lupa apa azam SKL tahun lepas..ngehngeh
tapi takpalah..tu tahun lepas punya cerita
dan disebabkan tahun nih SKL sibuk dengan final
sampai tak sempat nak pasang 
tolong share jup azam korang untuk tahun nih 
agak-agak kalau best boleh cilok untuk jadikan sebagai azam SKL sama.
na...nampak sangat SKL dah lost..
tak tau nak buat azam apa untuk tahun baru..T_T

adoii..tipulah kalau tak terdetik apa-apa 
adalah "something" tu yang SKL fikirkan.
malu pulak nak bagitau...kehkehkeh..
yelah, benda tak pasti lagi kan..segan pulak nak bagitau
biarlah dalam hati ja yang tau apa kita nak buat kat diri kita
dan dalam hati sekarang nih memang dah nekad
yes! i need to do it!.
InsyaAllah... 
akan mula mencari dan melakukannya bila bukak sem baru nanti.
doakan jelah moga-moga hasrat SKL tercapai.
bila dah tercapai barulah SKL dapat bercerita dengan penuh keterbukaannya,kan kan..

Now,
Hello 2013,
please be nice to me..(^^,)
Hello to myself,
Sila pastikan "impian" menjadi nyata walaupun "impian" tu macam tak berpijak di bumi yang nyata.





29 comments:

reenapple said...

Good luck si comel. =)

#Aku tinggal 1 paper lagi. Weeeeeeeeeee. Jangan cemburu. Ekekekeke

Sarah Mohd Saleh said...

apalahhh hasrat die tuuuu

Encik H said...

Hello 2013 la..hehehe

si kiut lavender said...

@ reenapple


Waa...untunglah dah nak habis..

sabar jelah..huhuhuhu

si kiut lavender said...

@Sarah Mohd Saleh

hahha..ish...biarlah jadi rahsia dulu..ngehngeh..:D

si kiut lavender said...

@Encik H :

opss....hahahhaha..

ok2..dah tukar...~_~

Edy Fee said...

buat je azam pape.hahaha edy pon takde byk azam sem ni..just 1 je..be more matured...sebab thun ni masuk 21

Arina Shamsul said...

belum terlewat rasanya nak wish selamat tahun baru dik :)

Arina Shamsul said...

belum terlewat rasanya nak wish selamat tahun baru dik :)

cimöt said...

a better life

boni kacak said...

okeh..harap tak terlambat lagi nak wish...selamat tahun baru awak..semoga tahun ni akan memberi banyak kejayaan dan kebahagiaan pada kita semua..amin..

ghost writer said...

memasang impian dan cita-cita seolah memberanikan diri untuk terus bermimpi yang indah-indah setiap malam.

aiman fanboy k-pop said...

happy new year ..wahh..lama tak jenguk SKL ...aiman pon lama ta hapdet blog ......

moga apa yg SKL nak tuk tahun nih tercapai hendaknya :)

Edy Fee said...

rasanya mcm dh boleh up[date baru kot.hihihiih

NAL said...

2013 nice to me too :)

9n0L4 said...

salam tahun baru buat SKL. :)

Ku Syida said...

Kita sama bergelut2 dgn final exam..Zzzz!

Neway, goodluck!

si kiut lavender said...

@Edy Fee

eh2..edy,,kita satu umurlah..HAHAHa

si kiut lavender said...

@Arina Shamsul

heheh...betul tuh..masih diawal tahun nih..kikiki

si kiut lavender said...

@cimöt

hopefully...:)

si kiut lavender said...

@ boni kacak

amin....

moga perkara yang sama berlaku jugak buat boni..:)

si kiut lavender said...

@ghost writer

tapi,,heh..
sesungguhnya impian tersebut hanya akan dilalui dalam mimpi indah saja

si kiut lavender said...

@aiman

itulah..aiman mcam busy bebnor ja kan...hehehhe..

si kiut lavender said...

@Edy:

adoiii...edy!..hahaha

si kiut lavender said...

@NAL:


hope it will remain forever..:)

si kiut lavender said...

@ 9n0L4

thanks sis...:)

si kiut lavender said...

@Ku syida..

dah habis exam...wuwuuutt


profmie said...

Samalah dgn sy..thun bru xde smbut pun..lgpun bergelt dgn finl exm jg..
hehe..
p/s:cmne dh dpt reslt x??hehee

si kiut lavender said...

@prrofmie :

belum kuar lagi..senior cakap result memang lewat sikit nak keluar..adei..huhuhu,,

nebes ni nebes