Monday, January 27

The Inheritors vs AJL 28


Assalamualaikum w.b.t

Semenjak balik sehinggalah ke hari ni, selain menternak lemak menonton drama Korea yang bertimbun di dalam external adalah rutin utama yang dilakukan sepanjang cuti semester. 
Dalam banyak-banyak drama, The Inheritors yang menjadi pilihan untuk ditonton, dan akhirnya setelah 5 hari selesai 20 episod. 
haish....tengok darama korea sekarang ni dah tak serancak dulu. 
dulu bukan main, dua hari dah habis, sekarang jenuh merangkak nak habiskan.
Mungkin sebab dah kurang feel kot..

 


SKL tak nak ulas banyak-banyak tentang drama ni, tapi kalau korang peminat Lee Min Ho bolehlah layan. SKL tak minat sangat Lee Min Ho. Boleh tertarik nak tengok sebab ada Woo Bin je..hehehe


SKL tak pasti kenapa boleh ter'attract' kat mamat ni.. mungkin terkesan dengan watak yang dia pegang dalam drama School 2013 kot. start daripada tu SKL mula tertarik dengan mamat ni dan nak follow dia punya lakonan. So, untuk drama The Inheritors ni lakonannya tidak menghampakan...tetap ada daya tarikannya yang tersendiri.

*selesai satu drama, godek pulak drama yang lain. sungguh cuti ni terisi dengan penuh drama.


# btw tahniah buat Hafiz sebab menjuarai AJL 28. he deserve to it. masa live SKL sengaja tak tengok dia punya show, his song quite hurting me, ada kisahnya yang tersendiri, tapi bila dah dia menang persembahan terbaik, agaklah tertarik nak tengok show dia, mujur ada Tonton, and yeah...bukan dia punya prop yang buat SKL terpukau tapi Hafiz punya aura dalam menyampaikan lagu.. sangat ada feel dan pendengar dapat merasainya..congrate to you hafiz.

sumber pic :tv3 malaysia




6 comments:

Harith Iskandar said...

fuhhh buat rally tu tgk smpai habis semua episode...AJL sy pon xtgk sbb penat sgt baru balik dr gua batu maloi

KorN said...

dah lama x tgk cter korea.. nak pinjam..!

Marliyana Mk said...

citer ni bestttttttt gilaaaaa

tengok marathon 2 hari ngadap nak habis kan. heh3hheeh

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Anonymous said...

Assalamualaikum.nk tnya ni.psikologi ni blajar tntg pe je.?

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Lama xziarah ke sini...

Inheritor... best sungguh ceta tu 😊😊😊