Tuesday, October 9

Malang Tak Berbau

 


Assalamualaikum w.b.t
 
 
sekali lagi SKL membiarkan blog sepi tanpa sebarang kisah
diharap semua pembaca masih lagi sudi datang ke sini
dan sanggup membaca kisah kita yang tak seberapa nak indah nih..
 
 
Disebabkan SKl lama tak update
jadi SKL ada baaanyaakk sangat cerita nak yang nak share kat sini
semuanya pasal betapa tak bertuahnya hidup SKl sejak dua menjak nih
 
baru-baru nih lappy SKL rosak
siap berbentuk bunga lagi..
cantik tapi kecantikkan itu menyakitkan hati
 
 
 
 
then, keesokkan harinya dalam tergesa-gesa ke hulur ke hilir dalam library
kasut SKL dengan selamba badak dia ja nak malukan dia punya tuan
boleh plak teputus di pertengahan jalan
seksa, malu semua ada masa tuh
adeii..
apa punya malangnya
 
pada hari seterusnya,
bawakla SKL punya lappy ke pusat IT kat UMS nih
kecewa deyh nak repair kena RM700
wuu...lebih bek beli baru kan kan kan.
 
so, hujung minggu SKl and the geng pergi merantau di karamunsing yang khabarnya
jual laptop dengan harga yang rendah
peristiwa yang memalukan diri SKL terjadi lagi
SKL tergelincir masa nak turun bas.
serius malu siot tambah-tambah bila orang dalam bas tuh duk senyum keji tengok SKL
grr..wahai kasut..
kenapalah kau asyik nak memalukan tuan kau ja nih...#_#
 
seperti yang dah SKL katakan yang SKL ada banyyaaakk sangat cerita yang nak ceritakan kat sini
tapi SKl rasa cukuplah kat sini dulu..
dahla..nanti ada yang bosan plak
 
 
tapi tapi tapi
sebelum SKl menutup cerita malang SKL nih
SKl nak tunjuk satu pic yang sedikit sebanyak membahagiakan SKL
 
   
 

 
hye VIAO, bubye ASUS
 
a big huge and kiss to my mom and dad..eheks...♥♥♥
 
 


 
 
hati dah meronta-ronta dah nak balik langkawi nih...sabaq jalah